Green Tree – 7 Chakras Etherische Olie (10ml)

2,95

Check In stock

7 chakra’s etherische olie

Geuren dragen bij aan de sfeer die je bewust en onbewust ervaart. Heb jij al een mooie aromabrander? Dan is het tijd om jouw favorieten te kiezen uit de heerlijke geuroliën van Green Tree. Wanneer je een emotie of geur koppelt aan een gebeurtenis, wordt deze herinnering vereeuwigd in je geheugen. Hoe meer zintuigen je prikkelt, hoe intiemer de ervaring. Met deze aromatische etherische oliën creëer je een aangename geurbeleving. Deze zijn speciaal bedoeld voor gebruik in een aromabrander en niet als massageolie.

7 chakra’s

Dit chakra-aroma is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met een vrije stroom van levensenergie (Prana) door de energiepunten van het lichaam. Het aroma is te omschrijven als pittig en maakt een soepele flow weer voelbaar. Chakra’s zijn de energiecentra in het fysieke en spirituele menselijk lichaam. Deze bevinden zich achtereenvolgens vanaf je stuitje (1), in het bekken net onder de navel (2), de zonnevlecht onder het borstbeen (3), in je borst bij het hart (4), keel (5), tussen de wenkbrauwen (6) en boven de kroon (7). Deze energiepunten spelen elk een belangrijke rol in het lichaam en dus voor zijn welzijn. Ze beïnvloeden lichaamsfuncties en emoties. Blokkades in deze energiecentra kunnen de vrije stroom verstoren en zo ook de functies in je fysieke en spirituele lichaam. Het actief wegwerken van deze blokkades is daarom essentieel voor je welzijn.

Gebruik

Vul de aromabrander met water en voeg ongeveer 5 druppels geurolie toe. Steek het theelichtje aan en plaats deze onder de aromahouder. Zodra het water is verwarmd en verdampt, zal de aromatische geur stijgen.

Green Tree aromatische reis

Green Tree symboliseert kostbaar gewaardeerde natuurproducten die alleen ontdekt kunnen worden tijdens wereldreizen over verschillende continenten en door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een koffer vol schatten terug, waarin je naast andere geurende kostbaarheden het aroma vindt dat we 87 chakra’s noemden.

Specifications

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0

Added to wishlist!